pendik escort bayan
ak

Kayserispor 1-1 Medicana Sivasspor

14.05.2016 - 22:08, Güncelleme: 14.05.2016 - 22:08
 

Kayserispor 1-1 Medicana Sivasspor

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor evinde konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 beraber kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçında Medicana Sivasspor, konuk olduğu Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan maçta gol perdesini Kayserispor forması giyen Diego Biseswar açtı. İlk yarı 1-0 Kayserispor üstünlüğüyle sonuçlanırken maçın 80. dakikasında sahneye çıkan Aatıf Chahechouhe takımına beraberliği getiren isim oldu ve maçın skorunu belirledi.Bu sonucun ardından Kayserispor, 34 puanla 14. sırada kaldı. Medicana Sivasspor ise 30 puanla 17. sırada kaldı.Kayserispor önümüzdeki hafta ligin son maçında Galatasaray’a konuk olacak. Medicana Sivasspor ise evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. (sporcope.com)
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor evinde konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 beraber kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçında Medicana Sivasspor, konuk olduğu Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan maçta gol perdesini Kayserispor forması giyen Diego Biseswar açtı. İlk yarı 1-0 Kayserispor üstünlüğüyle sonuçlanırken maçın 80. dakikasında sahneye çıkan Aatıf Chahechouhe takımına beraberliği getiren isim oldu ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Kayserispor, 34 puanla 14. sırada kaldı. Medicana Sivasspor ise 30 puanla 17. sırada kaldı.

Kayserispor önümüzdeki hafta ligin son maçında Galatasaray’a konuk olacak. Medicana Sivasspor ise evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. (sporcope.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.