pendik escort bayan
ak

Kayserili Anneler Yaşadığı Kentte Doğum Yapıyor

30.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 30.05.2017 - 14:53
 

Kayserili Anneler Yaşadığı Kentte Doğum Yapıyor

Türkiye'de ikamet ettiği ilde doğum yapan anne oranı en yüksek il Kayseri oldu

KAYSERİ (AA) - Türkiye'de ikamet ettiği ilde doğum yapan anne oranı en yüksek il Kayseri oldu.Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kayseri Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ikamet edilen il ve 2016 yılında doğumun gerçekleştiği kentlere bakıldığında, annelerin ikamet ettiği ilde doğum yapmasında Kayseri'nin yüzde 96,4 ile ilk sırada yer aldığı belirtildi.Kayseri'yi yüzde 95,8 ile Denizli, yüzde 95,5 ile İstanbul, yüzde 95,4 ile Bursa, yüzde 95,2 ile Adana'nın izlediği aktarılan açıklamada, gebelikte yaşanan anne ve bebekle ilgili sorunlar, ikamet edilen ilçe, belde ya da köyün komşu ile olan yakınlığı, aile veya akrabaların yanında doğum yapma isteği gibi çeşitli nedenlerle annelerin, ikamet ettikleri ilden farklı bir ilde doğumlarını yaptıkları sonucuna ulaştıkları kaydedildi.
Türkiye'de ikamet ettiği ilde doğum yapan anne oranı en yüksek il Kayseri oldu

KAYSERİ (AA) - Türkiye'de ikamet ettiği ilde doğum yapan anne oranı en yüksek il Kayseri oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kayseri Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ikamet edilen il ve 2016 yılında doğumun gerçekleştiği kentlere bakıldığında, annelerin ikamet ettiği ilde doğum yapmasında Kayseri'nin yüzde 96,4 ile ilk sırada yer aldığı belirtildi.

Kayseri'yi yüzde 95,8 ile Denizli, yüzde 95,5 ile İstanbul, yüzde 95,4 ile Bursa, yüzde 95,2 ile Adana'nın izlediği aktarılan açıklamada, gebelikte yaşanan anne ve bebekle ilgili sorunlar, ikamet edilen ilçe, belde ya da köyün komşu ile olan yakınlığı, aile veya akrabaların yanında doğum yapma isteği gibi çeşitli nedenlerle annelerin, ikamet ettikleri ilden farklı bir ilde doğumlarını yaptıkları sonucuna ulaştıkları kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.