pendik escort bayan
ak

Kayseri'den Kısa Kısa

17.08.2018 - 16:23, Güncelleme: 17.08.2018 - 16:23
 

Kayseri'den Kısa Kısa

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesince vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemler alındı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesince vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemler alındı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurban kesim yerlerinin tamamında veteriner hekim görevlendirildi.Ulaşım, elektrik, su, zabıta ve çevre hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için gerekli çalışmalar yapıldı.Kent merkezinde 41 noktada yer alan kurban kesim yerlerinde veteriner hekim bulundurulacak. Kurban kesim yerlerinde görevli veteriner hekimler, kurbanlıklarla ilgili vatandaşların taleplerine cevap verecek.- "Hoş Geldin Bebek" projesiKocasinan Belediyesince 2015 yılında hayata geçirilen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere ziyaretler devam ediyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde yeni doğan bebekler için ailelere "gözünüz aydın" temennisinde bulunurken ailelerin sevinçlerine de ortak oluyor.Güneşli ve Kızık mahallerini ziyaret eden Çolakbayrakdar, Alparslan ve Sevgin ailelerinin misafiri oldu.Çolakbayrakdar, ziyaret ettiği ailelere, Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan "Hoş Geldin Bebek Seti" hediye etti.- Çocuk oyunları Erkilet'teKocasinan Belediyesi tarafından, yaz tatili dolayısıyla çocuklar için düzenlenen sokak oyunları büyük ilgi görüyor. Her hafta bir mahallede düzenlenen etkinlikle sokak oyunlarını yeniden hatırlatan Kocasinan Belediyesi, bugünün çocuklarına, çocuk olmanın tadını yaşatmaya devam ediyor.Sokak Oyunları Şenliği'nin bu haftaki durağı Erkilet General Emir Mahallesi oldu. Sokak oyunlarında çocuklar, doyasıya eğlenirken aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları tekrar görmenin mutluluğunu yaşadı.Çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesince vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemler alındı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesince vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemler alındı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurban kesim yerlerinin tamamında veteriner hekim görevlendirildi.

Ulaşım, elektrik, su, zabıta ve çevre hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için gerekli çalışmalar yapıldı.

Kent merkezinde 41 noktada yer alan kurban kesim yerlerinde veteriner hekim bulundurulacak. Kurban kesim yerlerinde görevli veteriner hekimler, kurbanlıklarla ilgili vatandaşların taleplerine cevap verecek.

- "Hoş Geldin Bebek" projesi

Kocasinan Belediyesince 2015 yılında hayata geçirilen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kocasinan ailesine katılan yeni nefeslere ziyaretler devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde yeni doğan bebekler için ailelere "gözünüz aydın" temennisinde bulunurken ailelerin sevinçlerine de ortak oluyor.

Güneşli ve Kızık mahallerini ziyaret eden Çolakbayrakdar, Alparslan ve Sevgin ailelerinin misafiri oldu.

Çolakbayrakdar, ziyaret ettiği ailelere, Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan "Hoş Geldin Bebek Seti" hediye etti.

- Çocuk oyunları Erkilet'te

Kocasinan Belediyesi tarafından, yaz tatili dolayısıyla çocuklar için düzenlenen sokak oyunları büyük ilgi görüyor.

Her hafta bir mahallede düzenlenen etkinlikle sokak oyunlarını yeniden hatırlatan Kocasinan Belediyesi, bugünün çocuklarına, çocuk olmanın tadını yaşatmaya devam ediyor.

Sokak Oyunları Şenliği'nin bu haftaki durağı Erkilet General Emir Mahallesi oldu.

Sokak oyunlarında çocuklar, doyasıya eğlenirken aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları tekrar görmenin mutluluğunu yaşadı.

Çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.