pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Uyuşturucu Operasyonu

22.10.2016 - 13:08, Güncelleme: 22.10.2016 - 13:08
 

Kayseri'deki Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 zanlıdan 17'si emniyetteki ifadelerinin ardından salıverildi.Adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 9'unun savcılıktaki sorguları devam ediyor.Kayseri'de dün 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 18 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram esrar, 24 gram sentetik kannabinoid , 150 gram eroin, bir kök Hint keneviri, bir uyuşturucu hap, ruhsatsız 10 tabanca ve 8 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 4 bıçak, birer kılıç ve kama ile 79 fişek ele geçirilmiş, 32 kişi gözaltına alınmıştı.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 zanlıdan 17'si emniyetteki ifadelerinin ardından salıverildi.

Adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 9'unun savcılıktaki sorguları devam ediyor.

Kayseri'de dün 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 18 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram esrar, 24 gram sentetik kannabinoid , 150 gram eroin, bir kök Hint keneviri, bir uyuşturucu hap, ruhsatsız 10 tabanca ve 8 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 4 bıçak, birer kılıç ve kama ile 79 fişek ele geçirilmiş, 32 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.