pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

17.12.2016 - 12:53, Güncelleme: 17.12.2016 - 12:53
 

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Kayseri'deki terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Başkan Acehan, yaptığı yazılı açıklamada, çarşı iznine çıkan askerlerin olduğu halk otobüsünün yanında bombalı aracın infilak etmesi sonucu 13 askerin şehit olduğunu ve 48 askerin ise yaralandığını anımsatarak, hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını kaydetti. Türkiye'nin bölgesinde güçlendikçe terör saldırılarının arttığını aktaran Acehan, terör ve işbirlikçilerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını ve ülkenin ilerlemesini engelleyemeyeceğini kaydetti. Acehan, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Henüz İstanbul’da yaşanan hain saldırıların acıları tazeyken bugün yaşanan bu hain saldırılar sonucu 13 askerimiz şehit olmuş ve 48 askerimiz ise yaralanmıştır. Dünya tarihinde hiç bir zalim, hain, katil ve terör örgütü ile bunları himaye eden yerli ve yabancı destekçileri amaçlarına ulaşmamıştır ve ulaşamayacaktır. Yedi düvele karşı mücadele eden Türkiye Milleti, vatan hainleri ve alçakların bu kirli oyunlarını bozacak güç ve kudrettedir. İnşallah bu kirli oyunlar en kısa sürede çözümlenecek ve oyun kuranların kirli hesapları ortaya çıkacak. Oyunlar kuran hiçbir güç bu millete diz çöktüremeyecektir. Birlik, beraberlik, kardeşlik böyle zamanlarda daha öne çıkan asıl unsurdur. Birbirimize bağlandığımız sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu hain bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha benzer acılar yaşatmasın."
Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Kayseri'deki terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Başkan Acehan, yaptığı yazılı açıklamada, çarşı iznine çıkan askerlerin olduğu halk otobüsünün yanında bombalı aracın infilak etmesi sonucu 13 askerin şehit olduğunu ve 48 askerin ise yaralandığını anımsatarak, hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını kaydetti.

Türkiye'nin bölgesinde güçlendikçe terör saldırılarının arttığını aktaran Acehan, terör ve işbirlikçilerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını ve ülkenin ilerlemesini engelleyemeyeceğini kaydetti.

Acehan, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Henüz İstanbul’da yaşanan hain saldırıların acıları tazeyken bugün yaşanan bu hain saldırılar sonucu 13 askerimiz şehit olmuş ve 48 askerimiz ise yaralanmıştır. Dünya tarihinde hiç bir zalim, hain, katil ve terör örgütü ile bunları himaye eden yerli ve yabancı destekçileri amaçlarına ulaşmamıştır ve ulaşamayacaktır. Yedi düvele karşı mücadele eden Türkiye Milleti, vatan hainleri ve alçakların bu kirli oyunlarını bozacak güç ve kudrettedir. İnşallah bu kirli oyunlar en kısa sürede çözümlenecek ve oyun kuranların kirli hesapları ortaya çıkacak. Oyunlar kuran hiçbir güç bu millete diz çöktüremeyecektir. Birlik, beraberlik, kardeşlik böyle zamanlarda daha öne çıkan asıl unsurdur. Birbirimize bağlandığımız sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu hain bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha benzer acılar yaşatmasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.