pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

21.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 21.12.2016 - 16:18
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri kentte yapılan terör saldırısını kınadı.Heyet, 14 askerin şehit olduğu,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri kentte yapılan terör saldırısını kınadı.Heyet, 14 askerin şehit olduğu, 55 kişinin de yaralandığı terör saldırısının yaşandığı yere giderek Kur'an-ı Kerim okuyup, şehitler için dua etti.Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay burada yaptığı açıklamada, saldırıyı şiddetle lanetlediklerini belirterek şöyle devam etti:"Vatandaşlarımız da Kayseri'de aslında gerçekten sembol olabilecek bir davranış ortaya koyuyorlar. Buradaki bu menfur saldırıyı bir şekilde ülkenin birliğine, bütünlüğüne yapılan bir saldırı olarak değerlendirdikleri için ve bu şehadete erişen evlatlarımızı sürekli yad etmenin bir göstergesi, anısı olarak burayı artık böyle ziyaretgah haline getirmiş durumdalar.İnsanlar buraya geliyorlar, dua ediyorlar. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü inşallah kimse bozamayacak, buna inanıyoruz. Bütün Türk milleti bu işe sahip çıkıyor, devletimize sahip çıkıyor."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri kentte yapılan terör saldırısını kınadı.Heyet, 14 askerin şehit olduğu,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri kentte yapılan terör saldırısını kınadı.

Heyet, 14 askerin şehit olduğu, 55 kişinin de yaralandığı terör saldırısının yaşandığı yere giderek Kur'an-ı Kerim okuyup, şehitler için dua etti.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay burada yaptığı açıklamada, saldırıyı şiddetle lanetlediklerini belirterek şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız da Kayseri'de aslında gerçekten sembol olabilecek bir davranış ortaya koyuyorlar. Buradaki bu menfur saldırıyı bir şekilde ülkenin birliğine, bütünlüğüne yapılan bir saldırı olarak değerlendirdikleri için ve bu şehadete erişen evlatlarımızı sürekli yad etmenin bir göstergesi, anısı olarak burayı artık böyle ziyaretgah haline getirmiş durumdalar.

İnsanlar buraya geliyorlar, dua ediyorlar. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü inşallah kimse bozamayacak, buna inanıyoruz. Bütün Türk milleti bu işe sahip çıkıyor, devletimize sahip çıkıyor."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.