pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

20.12.2016 - 11:33, Güncelleme: 20.12.2016 - 11:33
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Burdur'da gözaltına alınan, saldırıda kullanılan aracın ruhsat sahibinin oğlu ve 2 arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, bir arkadaşı tutuklandı

BURDUR (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında kullanılan aracın ruhsat sahibinin, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (MAKÜ) öğrenim gören oğlu ve 3 arkadaşının gözaltına alındığı, şüphelilerden birinin tutuklandığı, diğerlerinin ise adli kontrol şartıyla salıverildiği bildirildi.Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'de 14 askerin şehit düştüğü bombalı saldırıda kullanılan aracın ruhsat sahibinin oğlunun Burdur MAKÜ'de öğrenim gördüğünün tespit edildiğini, şüphelinin 3 arkadaşıyla gözaltına alındığını kaydetti. Doğan, açıklamasında, "Emniyet birimlerince, PKK terör örgütüne müzahir isimlerden olduğu bilinen, yine aynı şekilde terör örgütüne müzahir isimlerden olan arkadaşlarıyla irtibat halinde olduğu tespit edilen 4 öğrenci hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca verilen talimat üzerine arama ve gözaltı işlemi uygulanmıştır." ifadelerine yer verdi. Deliller neticesinde şüphelilerden birinin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandığını belirten Doğan, aracın ruhsat sahibinin oğlu ile diğer 2 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisini paylaştı. - Terör örgütü propagandası yapan askere tutuklamaBaşsavcı Doğan, kentte askerlik yapan bir şüphelinin de terör örgütü PKK propagandasından gözaltına alındığını, zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını vurguladı. Doğan, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca, Burdur'da PKK ile birlikte tüm terör örgütlerine yönelik soruşturmalar, araştırmalar kesintisiz bir şekilde devam ettirilmektedir. Bu konuda kolluk birimlerine araştırma yapması, suç ve suçluların tespiti ve güvenlik yönünden tüm tedbirlerin alınması için gerekli talimatlar verilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.
Burdur'da gözaltına alınan, saldırıda kullanılan aracın ruhsat sahibinin oğlu ve 2 arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, bir arkadaşı tutuklandı

BURDUR (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında kullanılan aracın ruhsat sahibinin, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (MAKÜ) öğrenim gören oğlu ve 3 arkadaşının gözaltına alındığı, şüphelilerden birinin tutuklandığı, diğerlerinin ise adli kontrol şartıyla salıverildiği bildirildi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'de 14 askerin şehit düştüğü bombalı saldırıda kullanılan aracın ruhsat sahibinin oğlunun Burdur MAKÜ'de öğrenim gördüğünün tespit edildiğini, şüphelinin 3 arkadaşıyla gözaltına alındığını kaydetti.

Doğan, açıklamasında, "Emniyet birimlerince, PKK terör örgütüne müzahir isimlerden olduğu bilinen, yine aynı şekilde terör örgütüne müzahir isimlerden olan arkadaşlarıyla irtibat halinde olduğu tespit edilen 4 öğrenci hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca verilen talimat üzerine arama ve gözaltı işlemi uygulanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Deliller neticesinde şüphelilerden birinin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandığını belirten Doğan, aracın ruhsat sahibinin oğlu ile diğer 2 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisini paylaştı.

- Terör örgütü propagandası yapan askere tutuklama

Başsavcı Doğan, kentte askerlik yapan bir şüphelinin de terör örgütü PKK propagandasından gözaltına alındığını, zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını vurguladı.

Doğan, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca, Burdur'da PKK ile birlikte tüm terör örgütlerine yönelik soruşturmalar, araştırmalar kesintisiz bir şekilde devam ettirilmektedir. Bu konuda kolluk birimlerine araştırma yapması, suç ve suçluların tespiti ve güvenlik yönünden tüm tedbirlerin alınması için gerekli talimatlar verilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.