pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 11:58, Güncelleme: 17.12.2016 - 11:58
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

TGK Genel Başkanı Kolaylı:- "Gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle terör aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır"

BURSA (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Kayseri'deki terör saldırısını kınadı.Kolaylı, yazılı açıklamasında, saldırıyı gerçekleştirenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını belirtti.Terörün bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Kolaylı, şunları kaydetti:"Hain terör örgütleri, ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik saldırılarından birini daha bu kez Kayseri'de gerçekleştirdi. Bir kez daha haykırarak söylüyoruz ki gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle terör aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır. Çünkü terörün dini, ırkı olmaz. Bugün Türkiye'de yarın Avrupa'nın ve dünyanın bir başka ülkesinde günahsız insanları katledecektir. Birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve demokratik yaşamı hedef alan terör saldırılarını TGK olarak lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."
TGK Genel Başkanı Kolaylı:- "Gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle terör aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır"

BURSA (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Kayseri'deki terör saldırısını kınadı.

Kolaylı, yazılı açıklamasında, saldırıyı gerçekleştirenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını belirtti.

Terörün bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Kolaylı, şunları kaydetti:

"Hain terör örgütleri, ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik saldırılarından birini daha bu kez Kayseri'de gerçekleştirdi. Bir kez daha haykırarak söylüyoruz ki gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle terör aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır. Çünkü terörün dini, ırkı olmaz. Bugün Türkiye'de yarın Avrupa'nın ve dünyanın bir başka ülkesinde günahsız insanları katledecektir. Birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve demokratik yaşamı hedef alan terör saldırılarını TGK olarak lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.