pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 11:03, Güncelleme: 17.12.2016 - 11:03
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliği, saldırısına ilişkin yazılı, görsel ve sosyal medyada soruşturmayı etkileyecek her türlü haber ve röportajın yayımlanmasının yasaklanması kararı aldı- Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, olayın soruşturulması için başsavcı v

KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince, terör saldırısına ilişkin yazılı, görsel ve sosyal medyada soruşturmayı etkileyecek her türlü haber ve röportajın yayımlanmasının yasaklanmasına karar verildi.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, olaya ilişkin yazılı ve görsel medya organlarındaki yayınlarda, olaya iştirak etme şüphesi olan kişilerin bulundukları şehirlerin ve kullandıkları araçların bilgilerinin yayınlanarak olayın aydınlatılmasının, şüphelilerin yakalanmasının ve irtibatlarının deşifre edilmesinin engellenmesi için milli güvenlik, kamu güvenliği, cumhuriyetin temel nitelikleri ve devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü gereğince kamu düzeninin bozulma riski meydana geldiğinin anlaşıldığı belirtildi.Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince saldırıyla ilgili yayın yasağı kararı verildiği kaydedilen açıklamada, "Toplum sağlığının, milli güvenlikle kamu düzeni ve kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj ve bu içerikteki yayınların yapılmasının 5187 sayısı kanunun 3/2 maddesi gereğince yasaklanmasına karar verildi." ifadesi kullanıldı.Öte yandan, Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı, Radyo Televizyon Üst Kurulunun resmi internet sitesinden de yayımlandı.Bu arada, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, 13 askerin şehit edildiği, 48 askerin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk nezaretinde 8 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiği öğrenildi.
Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliği, saldırısına ilişkin yazılı, görsel ve sosyal medyada soruşturmayı etkileyecek her türlü haber ve röportajın yayımlanmasının yasaklanması kararı aldı- Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, olayın soruşturulması için başsavcı v

KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince, terör saldırısına ilişkin yazılı, görsel ve sosyal medyada soruşturmayı etkileyecek her türlü haber ve röportajın yayımlanmasının yasaklanmasına karar verildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, olaya ilişkin yazılı ve görsel medya organlarındaki yayınlarda, olaya iştirak etme şüphesi olan kişilerin bulundukları şehirlerin ve kullandıkları araçların bilgilerinin yayınlanarak olayın aydınlatılmasının, şüphelilerin yakalanmasının ve irtibatlarının deşifre edilmesinin engellenmesi için milli güvenlik, kamu güvenliği, cumhuriyetin temel nitelikleri ve devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü gereğince kamu düzeninin bozulma riski meydana geldiğinin anlaşıldığı belirtildi.

Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince saldırıyla ilgili yayın yasağı kararı verildiği kaydedilen açıklamada, "Toplum sağlığının, milli güvenlikle kamu düzeni ve kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj ve bu içerikteki yayınların yapılmasının 5187 sayısı kanunun 3/2 maddesi gereğince yasaklanmasına karar verildi." ifadesi kullanıldı.

Öte yandan, Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı, Radyo Televizyon Üst Kurulunun resmi internet sitesinden de yayımlandı.

Bu arada, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, 13 askerin şehit edildiği, 48 askerin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk nezaretinde 8 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.