pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Silah Ticareti Operasyonu

02.05.2018 - 17:03, Güncelleme: 02.05.2018 - 17:03
 

Kayseri'deki Silah Ticareti Operasyonu

Silah ve mühimmat ticareti yaptıkları ileri sürülen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapanlara yönelik kent merkezindeki bir adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İbrahim G, Orhan S. ve İ.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılardan İ.G, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen Orhan S. ve İbrahim G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Önceki gün, teknik ve fiziki takip sonucu kent merkezindeki bir adrese düzenlenen operasyonda 7 ruhsatsız tabanca, 7 şarjör ve 60 mermi ile av tüfeği ele geçirilmiş, 3 kişi gözaltına alınmıştı.
Silah ve mühimmat ticareti yaptıkları ileri sürülen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapanlara yönelik kent merkezindeki bir adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İbrahim G, Orhan S. ve İ.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan İ.G, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen Orhan S. ve İbrahim G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Önceki gün, teknik ve fiziki takip sonucu kent merkezindeki bir adrese düzenlenen operasyonda 7 ruhsatsız tabanca, 7 şarjör ve 60 mermi ile av tüfeği ele geçirilmiş, 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.