pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Fuhuş Operasyonu

15.05.2018 - 15:58, Güncelleme: 15.05.2018 - 15:58
 

Kayseri'deki Fuhuş Operasyonu

Kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla yakalananlardan 7'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama olaylarıyla ilgili düzenlenen operasyonda yakalanan 11 zanlının adliyedeki işlemleri tamamlandı.Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan Ö.Ö, E.Y, S.D, S.Y, Ü.M, R.T. ve M.F.Ç. tutuklandı, M.T, M.K, S.C. ve C.Ç. ise serbest bırakıldı.Kadınları fuhşa zorladıkları belirlenen 11 zanlı, teknik ve fiziki takip sonucu 11 Mayıs'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı.
Kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla yakalananlardan 7'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama olaylarıyla ilgili düzenlenen operasyonda yakalanan 11 zanlının adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan Ö.Ö, E.Y, S.D, S.Y, Ü.M, R.T. ve M.F.Ç. tutuklandı, M.T, M.K, S.C. ve C.Ç. ise serbest bırakıldı.

Kadınları fuhşa zorladıkları belirlenen 11 zanlı, teknik ve fiziki takip sonucu 11 Mayıs'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.