pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

28.10.2017 - 10:33, Güncelleme: 28.10.2017 - 10:33
 

Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 zanlıdan 4'ü tutuklandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 19 kişiye yönelik Kayseri, Ankara ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 15 zanlının savcılık sorgusu tamamlandı.Zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 11'i ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.Firari 4 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
Adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 19 kişiye yönelik Kayseri, Ankara ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 15 zanlının savcılık sorgusu tamamlandı.

Zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 11'i ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Firari 4 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.