pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Fetö/pdy Davası

21.06.2018 - 12:48, Güncelleme: 21.06.2018 - 12:48
 

Kayseri'deki Fetö/pdy Davası

Eski KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın yargılanmasına devam edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan eski Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın duruşması görüldü.2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuksuz yargılanan Hiçyılmaz ve avukatı hazır bulundu.Hiçyılmaz savunmasında, hiçbir hain yapı içerisinde yer almadığını öne sürerek, "Bu şanssız süreçte KTO Başkanlığından istifa etmek istediğimi söyledim. Görüştüğüm bazı üst düzey yöneticiler, istifa etmeme gerek olmadığını söyledi." dedi.Eski KTO Başkanı Hiçyılmaz'ın avukatı da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesini talep etti.Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Eski KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın yargılanmasına devam edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan eski Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın duruşması görüldü.

2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuksuz yargılanan Hiçyılmaz ve avukatı hazır bulundu.

Hiçyılmaz savunmasında, hiçbir hain yapı içerisinde yer almadığını öne sürerek, "Bu şanssız süreçte KTO Başkanlığından istifa etmek istediğimi söyledim. Görüştüğüm bazı üst düzey yöneticiler, istifa etmeme gerek olmadığını söyledi." dedi.

Eski KTO Başkanı Hiçyılmaz'ın avukatı da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.