pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki eski polislere yönelik FETÖ operasyonu

24.05.2017 - 12:42, Güncelleme: 24.05.2017 - 12:42
 

Kayseri'deki eski polislere yönelik FETÖ operasyonu

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 eski polisten 15'i tutuklandı.

(AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 eski polisten 15'i tutuklandı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince "FETÖ/PDY'ye üye olmak" suçlamasıyla eski polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 22 zanlının savcılıktaki sorgusu tamamlandı.Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 15'i tutuklanırken, 5 şüpheli ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden ikisi de mahkemece salıverildi. Kayseri'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 18 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonda 24 eski polis için gözaltı kararı verilmiş, 22'si gözaltına alınmıştı.Firari iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 
Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 eski polisten 15'i tutuklandı.

(AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 eski polisten 15'i tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince "FETÖ/PDY'ye üye olmak" suçlamasıyla eski polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 22 zanlının savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 15'i tutuklanırken, 5 şüpheli ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden ikisi de mahkemece salıverildi. 

Kayseri'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 18 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonda 24 eski polis için gözaltı kararı verilmiş, 22'si gözaltına alınmıştı.

Firari iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.