pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

15.12.2018 - 09:48, Güncelleme: 15.12.2018 - 09:48
 

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Suriye ve Irak'ta bulundukları dönemde terör örgütü DEAŞ ile silahlı faaliyet yürüttüğü belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı.Zanlılardan Mustafa E, Tarık A ve Abbas A. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Nuri A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kayseri'de 12 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, Suriye ve Irak'ta terör örgütü DEAŞ adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alınmış, zanlılar dün adliyeye sevk edilmişti.
Adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Suriye ve Irak'ta bulundukları dönemde terör örgütü DEAŞ ile silahlı faaliyet yürüttüğü belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan Mustafa E, Tarık A ve Abbas A. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Nuri A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri'de 12 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, Suriye ve Irak'ta terör örgütü DEAŞ adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alınmış, zanlılar dün adliyeye sevk edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.