pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

14.03.2018 - 13:38, Güncelleme: 14.03.2018 - 13:38
 

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 Irak uyruklu adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları öne sürülerek gözaltına alınan 3 Iraklı adliyeye sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Irak uyruklu H.K.M, M.H. ve M.S.H.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.Uluslararası terör faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesi ile terör örgütlerine yeni eleman temininin önüne geçilmesi kapsamında dün düzenlenen operasyonda, Suriye ve Irak'ta DEAŞ yanlısı faaliyet yürüttükleri iddiasıyla 3 Iraklı gözaltına alınmıştı.
Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 Irak uyruklu adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları öne sürülerek gözaltına alınan 3 Iraklı adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Irak uyruklu H.K.M, M.H. ve M.S.H.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

Uluslararası terör faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesi ile terör örgütlerine yeni eleman temininin önüne geçilmesi kapsamında dün düzenlenen operasyonda, Suriye ve Irak'ta DEAŞ yanlısı faaliyet yürüttükleri iddiasıyla 3 Iraklı gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.