pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

16.02.2018 - 11:23, Güncelleme: 16.02.2018 - 11:23
 

Kayseri'deki Deaş Operasyonu

Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan Irak uyruklu 2'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonun ardından adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmalarda, örgüt içinde faaliyet gösterdikleri suçlamasıyla eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan Suriye uyruklu Muhammed İsa Al G, Irak uyruklu Abdurrahman Ahmed S. ve İsmail Muhammed Ali İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Abdurrahman Ahmed S. ve İsmail Muhammed Ali İ. tutuklandı. Muhammed İsa Al G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Önceki gün DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan Irak uyruklu 2'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonun ardından adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmalarda, örgüt içinde faaliyet gösterdikleri suçlamasıyla eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan Suriye uyruklu Muhammed İsa Al G, Irak uyruklu Abdurrahman Ahmed S. ve İsmail Muhammed Ali İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Abdurrahman Ahmed S. ve İsmail Muhammed Ali İ. tutuklandı.

Muhammed İsa Al G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önceki gün DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.