pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Çok Şiddetli Fırtına

16.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 16.01.2019 - 10:38
 

Kayseri'deki Çok Şiddetli Fırtına

Kentte dün akşam kentte etkili olan ve hızı saatte 119 kilometreye ulaştığı için "orkan" olarak adlandırılan rüzgarın neden olduğu zararla ilgili tespit çalışması başlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de dün akşam hızı saatte 119 kilometreye ulaşan ve meteorolojide "orkan" olarak adlandırılan şiddetli rüzgarın yol açtığı hasarla ilgili tespit çalışması başlatıldı.Talas ilçesinde etkili olan ve ilerleyen saatlerde kent merkezinde de etkisi gösteren "orkan", hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda evin çatıları uçtu, binalardan kopan parçalar çevreye saçıldı, bir caminin minaresi yıkıldı ve bir okulun çatısında hasar oluştu.İtfaiye, polis, AFAD ve belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlara yetişmekte zorlandı. 791 ihbar alan itfaiye ekiplerinin tamamına cevap verildiği, 98 olaya müdahale edildiği öğrenildi.Hasar tespit çalışmaları devam ederken şu ana kadar 25 otomobil ile 20 iş yeri ve evin hasar gördüğü belirlendi.Meteorolojide rüzgar skalasına göre hızı saatte 118 kilometreyi geçen rüzgarlar "orkan" olarak tanımlanıyor.
Kentte dün akşam kentte etkili olan ve hızı saatte 119 kilometreye ulaştığı için "orkan" olarak adlandırılan rüzgarın neden olduğu zararla ilgili tespit çalışması başlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de dün akşam hızı saatte 119 kilometreye ulaşan ve meteorolojide "orkan" olarak adlandırılan şiddetli rüzgarın yol açtığı hasarla ilgili tespit çalışması başlatıldı.

Talas ilçesinde etkili olan ve ilerleyen saatlerde kent merkezinde de etkisi gösteren "orkan", hayatı olumsuz etkiledi.

Çok sayıda evin çatıları uçtu, binalardan kopan parçalar çevreye saçıldı, bir caminin minaresi yıkıldı ve bir okulun çatısında hasar oluştu.

İtfaiye, polis, AFAD ve belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlara yetişmekte zorlandı. 791 ihbar alan itfaiye ekiplerinin tamamına cevap verildiği, 98 olaya müdahale edildiği öğrenildi.

Hasar tespit çalışmaları devam ederken şu ana kadar 25 otomobil ile 20 iş yeri ve evin hasar gördüğü belirlendi.

Meteorolojide rüzgar skalasına göre hızı saatte 118 kilometreyi geçen rüzgarlar "orkan" olarak tanımlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.