pendik escort bayan
ak

Kayseri'deki Bıçaklı Kavga

23.06.2019 - 13:33, Güncelleme: 23.06.2019 - 13:33
 

Kayseri'deki Bıçaklı Kavga

Bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.Danişmentgazi Mahallesi Hanedar Sokağı'nda iki grup arasında çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan F.İ, C.İ, H.İ. ve P.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan P.İ, savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.Mahkemeye çıkarılan diğer zanlılardan H.İ. tutuklandı, F.İ. ve C.İ. de adli kontrol şartıyla salıverildi.Dün iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Hasan Kocakaya ile arkadaşı Fakı Korkmaz yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan Kocakaya yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.

Danişmentgazi Mahallesi Hanedar Sokağı'nda iki grup arasında çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan F.İ, C.İ, H.İ. ve P.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan P.İ, savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Mahkemeye çıkarılan diğer zanlılardan H.İ. tutuklandı, F.İ. ve C.İ. de adli kontrol şartıyla salıverildi.

Dün iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Hasan Kocakaya ile arkadaşı Fakı Korkmaz yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan Kocakaya yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.