pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Akademisyenlere Yönelik Fetö/pdy Operasyonu

14.02.2017 - 13:43, Güncelleme: 14.02.2017 - 13:43
 

Kayseri'deki Akademisyenlere Yönelik Fetö/pdy Operasyonu

"ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 akademisyen adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 16 akademisyen adliyeye sevk edildi.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) haklarında idari soruşturma açılan ve örgütün şifreli iletişim programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 16 akademisyenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.Diğer yandan, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde örgüte üye oldukları ve finans sağladıkları, Cumhurbaşkanına hakarette bulundukları iddiasıyla gözaltı 10 şüpheli de emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
"ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 akademisyen adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 16 akademisyen adliyeye sevk edildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) haklarında idari soruşturma açılan ve örgütün şifreli iletişim programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 16 akademisyenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Diğer yandan, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde örgüte üye oldukları ve finans sağladıkları, Cumhurbaşkanına hakarette bulundukları iddiasıyla gözaltı 10 şüpheli de emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.