pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

14.11.2017 - 00:28, Güncelleme: 14.11.2017 - 00:28
 

Kayseri'de Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücülerinin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen araçlardan, 38 PY 873 plakalı otomobil, Kadir Has Bulvarı'nda kontrolden çıkıp önce refüjdeki bir ağaca ve yön levhasına, daha sonra karşı şeride geçerek 38 YL 361 ve 38 GA 849 plakalı otomobillere çarptı.Kaza sonucu adeta hurdaya dönen 38 PY 873 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.Araçlarda bulunan ve kazada yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Yaklaşık bir saat tek taraflı trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmalarını tamamlamasıyla yeniden ulaşıma açıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücülerinin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen araçlardan, 38 PY 873 plakalı otomobil, Kadir Has Bulvarı'nda kontrolden çıkıp önce refüjdeki bir ağaca ve yön levhasına, daha sonra karşı şeride geçerek 38 YL 361 ve 38 GA 849 plakalı otomobillere çarptı.

Kaza sonucu adeta hurdaya dönen 38 PY 873 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Araçlarda bulunan ve kazada yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık bir saat tek taraflı trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmalarını tamamlamasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.