pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Yol Çalışmaları

22.08.2017 - 14:08, Güncelleme: 22.08.2017 - 14:08
 

Kayseri'de Yol Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı’ndaki yol çalışmalarını inceledi.Belediyen yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı’ndaki yol çalışmalarını inceledi.Belediyen yapılan yazılı açıklamaya göre, yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Çelik, 50 kavşakta çalışma yürüteceklerini belirtti.Ulaşım konusunda yaptıkları hizmetleri hatırlatan Başkan Çelik, şunları kaydetti: "Orta ve uzun vadeli çalışmaların yanı sıra tıpkı Tuna Caddesi'nde yaptığımız hamburger kavşak gibi kısa vadeli noktasal çözümleri hayata geçirdiğimiz projeler üzerinde de çalışıyoruz. Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı'nda da trafik düzenlemesine ihtiyacımız var. Hem trafik akışını, hem de sürüş güvenliğini arttırmak için yeni bir düzenleme yapacağız. Şehir istikametinden gelip Sivas istikametine giden araçları iki ayrı ışıkta bekletmek yerine tek ışıkta daha az beklemelerini ve güvenli şekilde seyretmelerini sağlamak için bir çalışma başlatıyoruz."Çalışmayı yaptıklarında Tuna Caddesi'nde olduğu gibi burada da büyük rahatlama sağlanacağını vurgulayan Çelik, "Bu şekilde 50 kavşakta çalışma yapacağız. Bir taraftan uzun vadeli projeler yaparken bir taraftan da noktasal çözümlerle trafiği rahatlatmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı’ndaki yol çalışmalarını inceledi.Belediyen yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı’ndaki yol çalışmalarını inceledi.

Belediyen yapılan yazılı açıklamaya göre, yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Çelik, 50 kavşakta çalışma yürüteceklerini belirtti.

Ulaşım konusunda yaptıkları hizmetleri hatırlatan Başkan Çelik, şunları kaydetti:

"Orta ve uzun vadeli çalışmaların yanı sıra tıpkı Tuna Caddesi'nde yaptığımız hamburger kavşak gibi kısa vadeli noktasal çözümleri hayata geçirdiğimiz projeler üzerinde de çalışıyoruz. Sivas Bulvarı Gesi Kavşağı'nda da trafik düzenlemesine ihtiyacımız var. Hem trafik akışını, hem de sürüş güvenliğini arttırmak için yeni bir düzenleme yapacağız. Şehir istikametinden gelip Sivas istikametine giden araçları iki ayrı ışıkta bekletmek yerine tek ışıkta daha az beklemelerini ve güvenli şekilde seyretmelerini sağlamak için bir çalışma başlatıyoruz."

Çalışmayı yaptıklarında Tuna Caddesi'nde olduğu gibi burada da büyük rahatlama sağlanacağını vurgulayan Çelik, "Bu şekilde 50 kavşakta çalışma yapacağız. Bir taraftan uzun vadeli projeler yaparken bir taraftan da noktasal çözümlerle trafiği rahatlatmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.