pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Yeni Ambulanslar Hizmete Alındı

19.03.2018 - 11:18, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:18
 

Kayseri'de Yeni Ambulanslar Hizmete Alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sağlık Bakanlığınca satın alınan 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansı törenle hizmete alındı. Sağlık Bakanlığınca satın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sağlık Bakanlığınca satın alınan 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansı törenle hizmete alındı. Sağlık Bakanlığınca satın alınarak Kayseri'ye tahsis edilen 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansının hizmete alınması dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, törende yaptığı konuşmada, ambulansların hayat kurtarmada önemli bir rol üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti: "Kayseri olarak 31 istasyonumuzla, 48 ambulansla ve 112'de görev yapan 560 personelimizle acil sağlık hizmeti vermekteyiz. Ayrıca hastanelerimize bağlı 20 ambulansımız bulunmaktadır. İlimizde bir ambulans başına düşen nüfus 19 bin 900. Bu rakam Türkiye standartlarının üzerindedir. Bakanlığımızın ilimize tahsis ettiği araçlarımızla filomuz yenilenmiş ve güçlenmiş olacaktır. Aynı zamanda ambulans başına düşen nüfus azalacaktır."AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise Kayseri'nin sağlık hizmetlerinde geçmişe göre ilerleme kaydettiğini ve sağlığa yapılan yatırımların devam edeceği ifade etti.Törende konuşmaların ardından yeni ambulanslar kurdele kesimi ve anahtar teslimi yapılarak hizmete alındı. Törene, Vali Yardımcısı Nail Anlar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sağlık Bakanlığınca satın alınan 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansı törenle hizmete alındı. Sağlık Bakanlığınca satın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Sağlık Bakanlığınca satın alınan 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansı törenle hizmete alındı.

Sağlık Bakanlığınca satın alınarak Kayseri'ye tahsis edilen 3 yeni 112 Acil Sağlık ambulansının hizmete alınması dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, törende yaptığı konuşmada, ambulansların hayat kurtarmada önemli bir rol üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kayseri olarak 31 istasyonumuzla, 48 ambulansla ve 112'de görev yapan 560 personelimizle acil sağlık hizmeti vermekteyiz. Ayrıca hastanelerimize bağlı 20 ambulansımız bulunmaktadır. İlimizde bir ambulans başına düşen nüfus 19 bin 900. Bu rakam Türkiye standartlarının üzerindedir. Bakanlığımızın ilimize tahsis ettiği araçlarımızla filomuz yenilenmiş ve güçlenmiş olacaktır. Aynı zamanda ambulans başına düşen nüfus azalacaktır."

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise Kayseri'nin sağlık hizmetlerinde geçmişe göre ilerleme kaydettiğini ve sağlığa yapılan yatırımların devam edeceği ifade etti.

Törende konuşmaların ardından yeni ambulanslar kurdele kesimi ve anahtar teslimi yapılarak hizmete alındı.

Törene, Vali Yardımcısı Nail Anlar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.