pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Yangın Tatbikatı

26.03.2018 - 18:13, Güncelleme: 26.03.2018 - 18:13
 

Kayseri'de Yangın Tatbikatı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından bir okul pansiyonunda yangın tatbikatı yapıldı.Talas ilçesinde bulunan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından bir okul pansiyonunda yangın tatbikatı yapıldı.Talas ilçesinde bulunan Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul pansiyonunda UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin katılımıyla yangın ve kurtarma tatbikatı düzenlendi.Tatbikatta, itfaiye ekipleri senaryoya göre meydana gelen yangına müdahale etti, öğrencilerin pencerelerden tahliyelerini sağladı.Pansiyonda dumandan zehirlenen öğrencilerde UMKE, AFAD, 112 Sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Okul müdürü Seyfullah Tengizler gazetecilere yaptığı açıklamada "Başarılı bir tatbikat oldu öğrencilerimiz tecrübe kazandı. İnşallah ihtiyaç hissedilmez. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından bir okul pansiyonunda yangın tatbikatı yapıldı.Talas ilçesinde bulunan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından bir okul pansiyonunda yangın tatbikatı yapıldı.

Talas ilçesinde bulunan Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul pansiyonunda UMKE, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin katılımıyla yangın ve kurtarma tatbikatı düzenlendi.

Tatbikatta, itfaiye ekipleri senaryoya göre meydana gelen yangına müdahale etti, öğrencilerin pencerelerden tahliyelerini sağladı.

Pansiyonda dumandan zehirlenen öğrencilerde UMKE, AFAD, 112 Sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

Okul müdürü Seyfullah Tengizler gazetecilere yaptığı açıklamada "Başarılı bir tatbikat oldu öğrencilerimiz tecrübe kazandı. İnşallah ihtiyaç hissedilmez. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.