pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Uyuşturucuyla Mücadele

24.01.2017 - 13:53, Güncelleme: 24.01.2017 - 13:53
 

Kayseri'de Uyuşturucuyla Mücadele

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda, M.E, H.S. ile N.A gözaltına alındı. Zanlıların üst ve evlerinde yapılan aramada toplam 10 gram metamfetamin ele geçirildi.Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Ayrıca operasyonda yakalanan M.A. ve G.Y'ye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, M.E, H.S. ile N.A gözaltına alındı. Zanlıların üst ve evlerinde yapılan aramada toplam 10 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Ayrıca operasyonda yakalanan M.A. ve G.Y'ye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.