pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

29.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 29.11.2018 - 10:08
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.K, M.I, A.K, S.S, M.T. ve M.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan M.I, S.S. ve M.G. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kentte dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 zanlının ev, araç ve üst aramalarında bir miktar uyuşturucu ile 2 hassas terazi ve tabanca ele geçirilmişti.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.K, M.I, A.K, S.S, M.T. ve M.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan M.I, S.S. ve M.G. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kentte dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 zanlının ev, araç ve üst aramalarında bir miktar uyuşturucu ile 2 hassas terazi ve tabanca ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.