pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

27.10.2016 - 09:38, Güncelleme: 27.10.2016 - 09:38
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir araçta yapılan aramada 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir araçta yapılan aramada 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kayseri-Malatya yolundaki kontrol noktasında bir aracı durdurdu. E.B, H.B, M.D, Ö.D ve G.D'nin bulunduğu araçta arama yapan ekipler 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturcu maddeye el konurken, şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir araçta yapılan aramada 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir araçta yapılan aramada 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kayseri-Malatya yolundaki kontrol noktasında bir aracı durdurdu.

E.B, H.B, M.D, Ö.D ve G.D'nin bulunduğu araçta arama yapan ekipler 507 adet ecstasy hap ile 2,5 gram metamfetamin ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturcu maddeye el konurken, şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.