pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Üst Yapı Çalışmaları

22.09.2017 - 15:43, Güncelleme: 22.09.2017 - 15:43
 

Kayseri'de Üst Yapı Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı Meydanı Projesi'nin temeli törenle atıldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı Meydanı Projesi'nin temeli törenle atıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yahyalı Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesinin hız kesmeden hizmetlerine devam ettiğini aktardı. Kayseri ve ilçeleri için büyük bir tempoyla çalıştıklarını anımsatan Çelik, şunları kaydetti:''Yahyalılı hemşehrilerimize ve Yahyalı’nın misafirlerine huzur verecek bir meydan yapacağız. Burada 9 bin metrekare alan üzerinde çalışacağız. Hemen yanımızda bulunan pırıl pırıl suyun aktığı kanal üzerindeki mevcut taşıt köprüsünü genişleteceğiz. Ayrıca kanal üzerine 5 adet çelik yaya geçiş köprüsü yapacağız. İnsanların yoğun olarak kullandığı bölgede yer alan yaya geçiş köprülerinden birisi 8 metre genişliğinde olacak. Meydan projemiz çerçevesinde ayrıca kanal üzerinde 1,5 kilometre uzunluğunda 2 metre genişliğinde alttan led aydınlatmalı, beton konsollu yaya yürüyüş yolları yapacağız. Proje kapsamında ayrıca mevcut kır kahvesi yenilenecek, özel proje alanı olarak belirlediğimiz bölgede 9 metre çapında süs havuzu ve etkinlik alanı olacak. Meydanda ayrıca, yaklaşık 3 bin 200 metrekare olan yaya yollarını da yenileyeceğiz. 3,5 milyon liraya mal olacak Yahyalı Meydan Projemizi inşallah kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunacağız.''Tören, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Yahyalı halısı takdim etmesi ve protokol üyelerinin butona basması ile sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı Meydanı Projesi'nin temeli törenle atıldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı Meydanı Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yahyalı Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesinin hız kesmeden hizmetlerine devam ettiğini aktardı.

Kayseri ve ilçeleri için büyük bir tempoyla çalıştıklarını anımsatan Çelik, şunları kaydetti:

''Yahyalılı hemşehrilerimize ve Yahyalı’nın misafirlerine huzur verecek bir meydan yapacağız. Burada 9 bin metrekare alan üzerinde çalışacağız. Hemen yanımızda bulunan pırıl pırıl suyun aktığı kanal üzerindeki mevcut taşıt köprüsünü genişleteceğiz. Ayrıca kanal üzerine 5 adet çelik yaya geçiş köprüsü yapacağız. İnsanların yoğun olarak kullandığı bölgede yer alan yaya geçiş köprülerinden birisi 8 metre genişliğinde olacak. Meydan projemiz çerçevesinde ayrıca kanal üzerinde 1,5 kilometre uzunluğunda 2 metre genişliğinde alttan led aydınlatmalı, beton konsollu yaya yürüyüş yolları yapacağız. Proje kapsamında ayrıca mevcut kır kahvesi yenilenecek, özel proje alanı olarak belirlediğimiz bölgede 9 metre çapında süs havuzu ve etkinlik alanı olacak. Meydanda ayrıca, yaklaşık 3 bin 200 metrekare olan yaya yollarını da yenileyeceğiz. 3,5 milyon liraya mal olacak Yahyalı Meydan Projemizi inşallah kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunacağız.''

Tören, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Yahyalı halısı takdim etmesi ve protokol üyelerinin butona basması ile sona erdi.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.