pendik escort bayan
ak

Kayseri'de "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" Düzenlenecek

20.07.2017 - 17:18, Güncelleme: 20.07.2017 - 17:18
 

Kayseri'de "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" Düzenlenecek

KAYSERİ (AA) - İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneğinin düzenlediği "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" yarın Kayseri'de...

KAYSERİ (AA) - İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneğinin düzenlediği "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" yarın Kayseri'de yapılacak.Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Şeref Kocakaya, yazılı açıklamasında, sempozyumu yoğun katılımla gerçekleştireceklerini belirtti.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonlarında düzenlenecek sempozyum sonunda sonuç bildirgesinin açıklanacağını kaydeden Kocakaya, "Sempozyumla daha önce açıkladığımız Erciyes Tekir Yaylası'ndaki yürüyüş ve gösteri, güvenlik nedeniyle ertelenmiştir. Dünyanın dört bir yanından bilim adamları ve tanınmış simaların katılacağı sempozyum, 7 oturumda yapılacak ve Türk birliği çok yönlü ele alınarak bir ilke imza atılacak." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneğinin düzenlediği "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" yarın Kayseri'de...

KAYSERİ (AA) - İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneğinin düzenlediği "Uluslararası Türk Birliği Sempozyumu" yarın Kayseri'de yapılacak.

Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Şeref Kocakaya, yazılı açıklamasında, sempozyumu yoğun katılımla gerçekleştireceklerini belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonlarında düzenlenecek sempozyum sonunda sonuç bildirgesinin açıklanacağını kaydeden Kocakaya, "Sempozyumla daha önce açıkladığımız Erciyes Tekir Yaylası'ndaki yürüyüş ve gösteri, güvenlik nedeniyle ertelenmiştir. Dünyanın dört bir yanından bilim adamları ve tanınmış simaların katılacağı sempozyum, 7 oturumda yapılacak ve Türk birliği çok yönlü ele alınarak bir ilke imza atılacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.