pendik escort bayan
ak

Kayseri'de ''Uluslararası Türk Birliği" Sempozyumu

21.07.2017 - 15:08, Güncelleme: 21.07.2017 - 15:08
 

Kayseri'de ''Uluslararası Türk Birliği" Sempozyumu

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneği tarafından "Uluslararası Türk Birliği" sempozyumu düzenlendi.İl...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneği tarafından "Uluslararası Türk Birliği" sempozyumu düzenlendi.İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sempozyuma, İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Şeref Kocakaya ile akademisyenler ve davetliler katıldı. Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Kocakaya, burada yaptığı konuşmada, Türk dünyasının dertlerini, sevinçlerini ele alacaklarını söyledi.İl Kültür Turizm Müdürü Taymuş ise, ''Dünyanın dört bir coğrafyasındaki Türklerin, yaşadıkları topraklarda özgür ve bağımsız olmaları en büyük gayemiz. İnşallah yapılan bu sempozyum dünyadaki Türk birliğini ve dayanışmasını sağlayacaktır.'' dedi. Avşar saz sanatçılarının da katıldığı sempozyumda Prof. Dr. Nazmi Avcı, Türk birliği hakkında bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneği tarafından "Uluslararası Türk Birliği" sempozyumu düzenlendi.İl...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dünya Avşarlar Derneği tarafından "Uluslararası Türk Birliği" sempozyumu düzenlendi.

İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sempozyuma, İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Şeref Kocakaya ile akademisyenler ve davetliler katıldı.

Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Kocakaya, burada yaptığı konuşmada, Türk dünyasının dertlerini, sevinçlerini ele alacaklarını söyledi.

İl Kültür Turizm Müdürü Taymuş ise, ''Dünyanın dört bir coğrafyasındaki Türklerin, yaşadıkları topraklarda özgür ve bağımsız olmaları en büyük gayemiz. İnşallah yapılan bu sempozyum dünyadaki Türk birliğini ve dayanışmasını sağlayacaktır.'' dedi.

Avşar saz sanatçılarının da katıldığı sempozyumda Prof. Dr. Nazmi Avcı, Türk birliği hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.