pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Ulaşımda Yeni Dönem

30.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 30.05.2017 - 14:08
 

Kayseri'de Ulaşımda Yeni Dönem

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Anonim Şirketi şehir içi ulaşım kontrol sistemlerinde, "online" ve "mobil kontrol" sistemlerine geçti....

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Anonim Şirketi şehir içi ulaşım kontrol sistemlerinde, "online" ve "mobil kontrol" sistemlerine geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünde uygulanan sistemin henüz yeni olduğunu, ancak buna rağmen şikayetleri büyük oranda azalttıklarını belirtti.Bu çalışmanın aynı zamanda "akıllı durak" sisteminin temeli olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:"Özellikle otobüs işletmeciliğinde toplam kaliteyi artırmak, yolcu şikayetlerini en aza indirmek ve akıllı durak sistemlerinin verilerinin toplanması amacıyla bir merkez yaptık. Merkezde tüm otobüslerin içindeki kameraları online izleyebiliyoruz. Araçlarda yolcuları, şoförü ve aracın önünü gösteren kameralar izlenebildiği gibi bu görüntüleri arşivliyoruz. Sistemi devreye alalı bir ay oldu ancak yolcu şikayetlerinde yarı yarıya azalma meydana geldi. Sistemin tamamı bittiğinde şikayetlerin minimuma ineceğini düşünüyorum. Öte yandan otobüslerimizde sürücülerin tanımadığı yol müfettişlerimiz var. Bu arkadaşlarımız otobüslere binip yaklaşık 40 konuda otobüs ve sürücülere not veriyor. Bunların tamamı sürücülerin siciline işleniyor. Yapacakları hasılatla da ilişkilendirildiği için ikinci bir otokontrol sağlanıyor."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Anonim Şirketi şehir içi ulaşım kontrol sistemlerinde, "online" ve "mobil kontrol" sistemlerine geçti....

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Anonim Şirketi şehir içi ulaşım kontrol sistemlerinde, "online" ve "mobil kontrol" sistemlerine geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünde uygulanan sistemin henüz yeni olduğunu, ancak buna rağmen şikayetleri büyük oranda azalttıklarını belirtti.

Bu çalışmanın aynı zamanda "akıllı durak" sisteminin temeli olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Özellikle otobüs işletmeciliğinde toplam kaliteyi artırmak, yolcu şikayetlerini en aza indirmek ve akıllı durak sistemlerinin verilerinin toplanması amacıyla bir merkez yaptık. Merkezde tüm otobüslerin içindeki kameraları online izleyebiliyoruz. Araçlarda yolcuları, şoförü ve aracın önünü gösteren kameralar izlenebildiği gibi bu görüntüleri arşivliyoruz. Sistemi devreye alalı bir ay oldu ancak yolcu şikayetlerinde yarı yarıya azalma meydana geldi. Sistemin tamamı bittiğinde şikayetlerin minimuma ineceğini düşünüyorum. Öte yandan otobüslerimizde sürücülerin tanımadığı yol müfettişlerimiz var. Bu arkadaşlarımız otobüslere binip yaklaşık 40 konuda otobüs ve sürücülere not veriyor. Bunların tamamı sürücülerin siciline işleniyor. Yapacakları hasılatla da ilişkilendirildiği için ikinci bir otokontrol sağlanıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.