pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Ulaşım Çalışmaları

19.01.2017 - 14:13, Güncelleme: 19.01.2017 - 14:13
 

Kayseri'de Ulaşım Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımı rahatlatacak projeleri gerçekleştirmek amacıyla, ulaşım master planı sunumu yapıldı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımı rahatlatacak projeleri gerçekleştirmek amacıyla, ulaşım master planı sunumu yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sunuma Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı. Orta ve uzun vadede yapılması gereken çalışmaları değerlendiren Çelik, şunları kaydetti: "Yapılan anketler, anketlerin sonunda çıkan datalar, kısa, orta, uzun vadede yapılması gereken işleri görüşeceğiz. Bu konuda özellikle ilçe belediye başkanlarımızın da görüşüne, fikirlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Anayurt ve Erkilet raylı sistem hattının son halini gözden geçirmek istiyoruz. Ayrıca yapmayı planladığımız 4 ya da 5 katlı kavşaklarımız var."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımı rahatlatacak projeleri gerçekleştirmek amacıyla, ulaşım master planı sunumu yapıldı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımı rahatlatacak projeleri gerçekleştirmek amacıyla, ulaşım master planı sunumu yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sunuma Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı.

Orta ve uzun vadede yapılması gereken çalışmaları değerlendiren Çelik, şunları kaydetti:

"Yapılan anketler, anketlerin sonunda çıkan datalar, kısa, orta, uzun vadede yapılması gereken işleri görüşeceğiz. Bu konuda özellikle ilçe belediye başkanlarımızın da görüşüne, fikirlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Anayurt ve Erkilet raylı sistem hattının son halini gözden geçirmek istiyoruz. Ayrıca yapmayı planladığımız 4 ya da 5 katlı kavşaklarımız var."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.