pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Turizm Toplantısı

14.12.2017 - 16:23, Güncelleme: 14.12.2017 - 16:23
 

Kayseri'de Turizm Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri tarafından turizmcilere yönelik seminer gerçekleştirildi.İl Kültür Turizm Müdürlüğünden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri tarafından turizmcilere yönelik seminer gerçekleştirildi.İl Kültür Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir otelde gerçekleştirilen seminere, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolör Kurulu Başkontrolörü Ayten Yıldız, otel, lokanta ve seyahat acenta temsilcilerinin katıldığı bildirildi.Seminerde, Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli olmayıp, belgeli tesis izlenimi uyandıracak şekilde tanıtım yapılması, bakanlıkça belgeli olup, sınıfı ve türü dışında tanıtım yapılması, öğrenci servislerinin öğrenci ve öğretmenleri, otellerin ise kendi araçlarıyla müşterilerini Erciyes Turizm Merkezine götürüp getiremeyeceği konularında katılımcıların bilgilendirildiği kaydedildi.Toplantının, gündeme ait diğer konuların değerlendirilmesinin ardından sona erdiği aktarıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri tarafından turizmcilere yönelik seminer gerçekleştirildi.İl Kültür Turizm Müdürlüğünden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri tarafından turizmcilere yönelik seminer gerçekleştirildi.

İl Kültür Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir otelde gerçekleştirilen seminere, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolör Kurulu Başkontrolörü Ayten Yıldız, otel, lokanta ve seyahat acenta temsilcilerinin katıldığı bildirildi.

Seminerde, Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli olmayıp, belgeli tesis izlenimi uyandıracak şekilde tanıtım yapılması, bakanlıkça belgeli olup, sınıfı ve türü dışında tanıtım yapılması, öğrenci servislerinin öğrenci ve öğretmenleri, otellerin ise kendi araçlarıyla müşterilerini Erciyes Turizm Merkezine götürüp getiremeyeceği konularında katılımcıların bilgilendirildiği kaydedildi.

Toplantının, gündeme ait diğer konuların değerlendirilmesinin ardından sona erdiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.