pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Terör Propagandası: 6 Gözaltı

13.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 13.02.2018 - 11:18
 

Kayseri'de Terör Propagandası: 6 Gözaltı

Terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 6 zanlı gözaltına alındı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptığı iddia edilen Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y'yi yakaladı.Kent merkezindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan Celalettin B. de diğer işçilere Zeytin Dalı Harekatı üzerinden aynı örgütün propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı. Zanlıların ikametlerinde ruhsatsız biri kurusıkı 4 tabanca ve 4 şarjör ele geçirildi.
Terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 6 zanlı gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PYD/PKK propagandası yaptığı iddia edilen Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y'yi yakaladı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan Celalettin B. de diğer işçilere Zeytin Dalı Harekatı üzerinden aynı örgütün propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı.

Zanlıların ikametlerinde ruhsatsız biri kurusıkı 4 tabanca ve 4 şarjör ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.