pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Taksi Durağında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı

31.01.2019 - 14:48, Güncelleme: 31.01.2019 - 14:48
 

Kayseri'de Taksi Durağında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de taksi durağında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde taksi şoförü olarak çalışan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de taksi durağında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde taksi şoförü olarak çalışan Emre Y. ile Mustafa Ç, henüz belirlenemeyen nedenle durakta tartıştı. Olayı öğrenen Mustafa Ç'nin babası Ahmet Ç, durağa gelerek Emre Y. ile tartışmaya başladı. Ahmet Ç'nin, tartışmanın ardından çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen duraktaki diğer taksiciler Mesut Ü. Okan Ü. ve Hasan G'yi bıçakla yaraladığı öne sürüldü.Kavga sırasında Ahmet Ç. de bıçakla yaralandı.Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları, polis gözetiminde Kayseri Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de taksi durağında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde taksi şoförü olarak çalışan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de taksi durağında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde taksi şoförü olarak çalışan Emre Y. ile Mustafa Ç, henüz belirlenemeyen nedenle durakta tartıştı. Olayı öğrenen Mustafa Ç'nin babası Ahmet Ç, durağa gelerek Emre Y. ile tartışmaya başladı.

Ahmet Ç'nin, tartışmanın ardından çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen duraktaki diğer taksiciler Mesut Ü. Okan Ü. ve Hasan G'yi bıçakla yaraladığı öne sürüldü.

Kavga sırasında Ahmet Ç. de bıçakla yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları, polis gözetiminde Kayseri Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.