pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Tadilat Yapılan Evin Çatısı Yıkıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

28.03.2017 - 10:48, Güncelleme: 28.03.2017 - 10:48
 

Kayseri'de Tadilat Yapılan Evin Çatısı Yıkıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Onarım yaptıkları evin yıkılan çatısı altında kalan 3 işçiden biri öldü, 2'si yaralı kurtarıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tadilat yaptıkları evin yıkılan çatısı üzerlerine düşen 3 işçiden biri hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.Merkez Melikgazi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde Mustafa Soydan'a ait 2 katlı evin kuzey cephe duvarında tadilat yapan işçiler Seyithan Kuşca (44), Hadin Yıltaş ve Zeki Göçer, bu sırada yıkılan çatının altında kaldı.İşçilerden Kuşca, olay yerinde yaşamını yitirdi.AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekiplerince enkazdan yaralı çıkarılan 2 işçi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Onarım yaptıkları evin yıkılan çatısı altında kalan 3 işçiden biri öldü, 2'si yaralı kurtarıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tadilat yaptıkları evin yıkılan çatısı üzerlerine düşen 3 işçiden biri hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.

Merkez Melikgazi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde Mustafa Soydan'a ait 2 katlı evin kuzey cephe duvarında tadilat yapan işçiler Seyithan Kuşca (44), Hadin Yıltaş ve Zeki Göçer, bu sırada yıkılan çatının altında kaldı.

İşçilerden Kuşca, olay yerinde yaşamını yitirdi.

AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekiplerince enkazdan yaralı çıkarılan 2 işçi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.