pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Sosyal Medyada Terör Propagandasına 4 Gözaltı

28.11.2017 - 10:13, Güncelleme: 28.11.2017 - 10:13
 

Kayseri'de Sosyal Medyada Terör Propagandasına 4 Gözaltı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medyada terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medyada terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, sosyal medyadan terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 5 zanlının evine eş zamanlı operasyon düzenledi.Zanlılardan Y.S, İ.S, E.Ç. ve Y.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.Adresinde bulunamayan N.Y'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medyada terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medyada terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, sosyal medyadan terör örgütleri PKK/KCK, YPG ve PYD propagandası yaptıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 5 zanlının evine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Zanlılardan Y.S, İ.S, E.Ç. ve Y.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Adresinde bulunamayan N.Y'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.