pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

02.08.2018 - 10:03, Güncelleme: 02.08.2018 - 10:03
 

Kayseri'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Özel güvenlik görevlisi, av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de özel güvenlik görevlisi, villaya düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Komando Caddesi'ndeki villada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz (47), bulunduğu kulübeye kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmaları sürüyor.Aynı adrese daha önce de silahla ateş açıldığı öğrenildi.
Özel güvenlik görevlisi, av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de özel güvenlik görevlisi, villaya düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Komando Caddesi'ndeki villada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz (47), bulunduğu kulübeye kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmaları sürüyor.

Aynı adrese daha önce de silahla ateş açıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.