pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Silah Ticareti Operasyonu

20.11.2018 - 11:08, Güncelleme: 20.11.2018 - 11:08
 

Kayseri'de Silah Ticareti Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yasa dışı silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlatıldı. Bu çerçevede, Tacettin Veli Bulvarı üzerinde durumundan şüphelenip durdurulan otomobilde, 2 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör ele geçirildi.Olayla ilgili otomobil sürücüsü H.O.C. gözaltına alındı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yasa dışı silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlatıldı.

Bu çerçevede, Tacettin Veli Bulvarı üzerinde durumundan şüphelenip durdurulan otomobilde, 2 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör ele geçirildi.

Olayla ilgili otomobil sürücüsü H.O.C. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.