pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Seçim Çalışmaları

25.05.2018 - 18:08, Güncelleme: 25.05.2018 - 18:08
 

Kayseri'de Seçim Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri'de seçim çalışmaları devam ediyor.AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan...

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri'de seçim çalışmaları devam ediyor.AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayardar, AK Parti milletvekili adayı Ali Ekşi, AK Parti İl Başkanvekili Fatih Hasyüncü namaz sonrası Eski Sanayi esnafını ziyaret etti.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şunları kaydetti:"Bugün burada eski sanayi esnafımızı ziyaret edip sohbet ettik. Tek tek konuşmaya çalıştık. Ali Ekşi kardeşimi tanımayanlar için onu tanıttık. Biz parti olarak gençlere önem veren bir partiyiz. Ali kardeşimizde gençlik kollarında uzun yıllar partimize hizmet etmiş 15 Temmuz Gazilerimizden. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız."
KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri'de seçim çalışmaları devam ediyor.AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan...

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri'de seçim çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayardar, AK Parti milletvekili adayı Ali Ekşi, AK Parti İl Başkanvekili Fatih Hasyüncü namaz sonrası Eski Sanayi esnafını ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bugün burada eski sanayi esnafımızı ziyaret edip sohbet ettik. Tek tek konuşmaya çalıştık. Ali Ekşi kardeşimi tanımayanlar için onu tanıttık. Biz parti olarak gençlere önem veren bir partiyiz. Ali kardeşimizde gençlik kollarında uzun yıllar partimize hizmet etmiş 15 Temmuz Gazilerimizden. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.