pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Sarıkamış Şehitleri Anılacak

05.01.2017 - 16:48, Güncelleme: 05.01.2017 - 16:48
 

Kayseri'de Sarıkamış Şehitleri Anılacak

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen yürüyüşle Sarıkamış şehitleri anılacak.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen yürüyüşle Sarıkamış şehitleri anılacak.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Sarıkamış Harekatı'nın 102. yıl dönümünde anma yürüyüşü düzenlenecek.Yürüyüş ve anma etkinlikleri, Pazar günü Erciyes'te yapılacak anma programına katılmak isteyenler için valilik önünden otobüsler kaldırılacak.Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumartesi günü de Vakt-i Vefa adı altında bir konser gerçekleştirilecek. Vakt-i Vefa gecesi, Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen yürüyüşle Sarıkamış şehitleri anılacak.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen yürüyüşle Sarıkamış şehitleri anılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Sarıkamış Harekatı'nın 102. yıl dönümünde anma yürüyüşü düzenlenecek.

Yürüyüş ve anma etkinlikleri, Pazar günü Erciyes'te yapılacak anma programına katılmak isteyenler için valilik önünden otobüsler kaldırılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumartesi günü de Vakt-i Vefa adı altında bir konser gerçekleştirilecek.

Vakt-i Vefa gecesi, Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.