pendik escort bayan
ak

Kayseri'de "Renklerin Ruhu" Resi̇m Sergi̇si̇ Açıldı

Siyaset 22.05.2017 - 14:33, Güncelleme: 22.05.2017 - 14:33
 

Kayseri'de "Renklerin Ruhu" Resi̇m Sergi̇si̇ Açıldı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Çiftlikçi, 3. kişisel resim sergisini...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Çiftlikçi, 3. kişisel resim sergisini açtı.Çiftlikçi'nin 38 eserinin yer aldığı "Renklerin Ruhu" adını verdiği çalışmalar, tarihi Kayseri Lisesi'ndeki Milli Mücadele Müzesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Açılışta konuşan Çiftlikçi, eserlerinde, mühendislik bilgileri ile sanatı birleştirdiğini belirtti.Çiftlikçi, şunları ifade etti:"Bu sergide renkler ağırlıklı. Artık dünya çeşitli nedenlerle kirletmekte. Savaşlar ve insanların sefalet, açlık çektiği bir dünyada renkler giderek köreldiği için sergimin adına Renklerin Ruhu dedim. Renkleri, insan ruhunun dışa yansıması olarak düşünüyorum. Böyle bir günde beni yalnız bırakamayan herkese çok teşekkür ediyorum."Sergi, 10 gün açık kalacak.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Çiftlikçi, 3. kişisel resim sergisini...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Çiftlikçi, 3. kişisel resim sergisini açtı.

Çiftlikçi'nin 38 eserinin yer aldığı "Renklerin Ruhu" adını verdiği çalışmalar, tarihi Kayseri Lisesi'ndeki Milli Mücadele Müzesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılışta konuşan Çiftlikçi, eserlerinde, mühendislik bilgileri ile sanatı birleştirdiğini belirtti.

Çiftlikçi, şunları ifade etti:

"Bu sergide renkler ağırlıklı. Artık dünya çeşitli nedenlerle kirletmekte. Savaşlar ve insanların sefalet, açlık çektiği bir dünyada renkler giderek köreldiği için sergimin adına Renklerin Ruhu dedim. Renkleri, insan ruhunun dışa yansıması olarak düşünüyorum. Böyle bir günde beni yalnız bırakamayan herkese çok teşekkür ediyorum."

Sergi, 10 gün açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.