pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Rafting Yarışları Düzenlendi

07.04.2017 - 18:48, Güncelleme: 07.04.2017 - 18:48
 

Kayseri'de Rafting Yarışları Düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Rafting Türkiye Şampiyonası Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde gerçekleştirildi.Yahyalı ilçesinde 12 takım ve 80 Sporcunun katılımıyla Zamantı...

KAYSERİ (AA) - Rafting Türkiye Şampiyonası Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde gerçekleştirildi.Yahyalı ilçesinde 12 takım ve 80 Sporcunun katılımıyla Zamantı nehrinde gerçekleştirilen yarışmalar öncesi kent meydanından geçen nehirde gösteri yarışları yapıldı.Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Şampiyonanın Kayseri'de başlaması çok güzel bir durum. İnşallah Yahyalı rafting takımını da en kısa zaman kurarız. Bizi maceraya sürükleyen çeşitli engebelerle zora koşan bir sistem ile karşı karşıyayız. Bu sistemin artık değişmesi kanaati oluştu. İnşallah 16 Nisan tarihinde, raftingi bir spor olarak yapalım, ama ülke idaresinde engebeli yollar, heyecanlı sistemler ülke idaresini olumlu noktaya götürmez. Hiçbir zaman ülkeyi huzura, refaha götürmez. Rafting sporunu seyrek ve yapma güzel ama ülke idaresi bir rafting gibi değil, bir engelli parkur gibi değerlendirilmemesi dümdüz yol ortaya çıkması gerekir." diye konuştu. 9 Nisan pazar gününe kadar devam edecek etkinliklerde takımlar Sprint, Kafa Kafaya, Slalom ve Nehir inişi etaplarında yarışarak puan toplayacak. Programa ilçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı ilçe Belediye Başkanı Esat Öztürk, Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı ile vatandaşlar katıldı.
KAYSERİ (AA) - Rafting Türkiye Şampiyonası Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde gerçekleştirildi.Yahyalı ilçesinde 12 takım ve 80 Sporcunun katılımıyla Zamantı...

KAYSERİ (AA) - Rafting Türkiye Şampiyonası Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde gerçekleştirildi.

Yahyalı ilçesinde 12 takım ve 80 Sporcunun katılımıyla Zamantı nehrinde gerçekleştirilen yarışmalar öncesi kent meydanından geçen nehirde gösteri yarışları yapıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Şampiyonanın Kayseri'de başlaması çok güzel bir durum. İnşallah Yahyalı rafting takımını da en kısa zaman kurarız. Bizi maceraya sürükleyen çeşitli engebelerle zora koşan bir sistem ile karşı karşıyayız. Bu sistemin artık değişmesi kanaati oluştu. İnşallah 16 Nisan tarihinde, raftingi bir spor olarak yapalım, ama ülke idaresinde engebeli yollar, heyecanlı sistemler ülke idaresini olumlu noktaya götürmez. Hiçbir zaman ülkeyi huzura, refaha götürmez. Rafting sporunu seyrek ve yapma güzel ama ülke idaresi bir rafting gibi değil, bir engelli parkur gibi değerlendirilmemesi dümdüz yol ortaya çıkması gerekir." diye konuştu.

9 Nisan pazar gününe kadar devam edecek etkinliklerde takımlar Sprint, Kafa Kafaya, Slalom ve Nehir inişi etaplarında yarışarak puan toplayacak.

Programa ilçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı ilçe Belediye Başkanı Esat Öztürk, Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı ile vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.