pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Polis Operasyonu

01.08.2018 - 20:28, Güncelleme: 01.08.2018 - 20:28
 

Kayseri'de Polis Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ikamette 3 ruhsatsız tabanca bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Adrese düzenlenen operasyonda, bir ruhsatsız tabanca, 6 MKE fişeği, sustalı diye tabir edilen bıçak, muşta ve uyuşturucu içiminde kullanılan 3 aparat bulundu.Olayla ilgili gözaltına alınan İ.S.Ş'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ikamette 3 ruhsatsız tabanca bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Adrese düzenlenen operasyonda, bir ruhsatsız tabanca, 6 MKE fişeği, sustalı diye tabir edilen bıçak, muşta ve uyuşturucu içiminde kullanılan 3 aparat bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan İ.S.Ş'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.