pendik escort bayan
ak

Kayseri'de "Osmanlı Tuğrası" Sergisi

Siyaset 17.11.2017 - 15:28, Güncelleme: 17.11.2017 - 15:28
 

Kayseri'de "Osmanlı Tuğrası" Sergisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları tarafından 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları tarafından 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan sergi açıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYMEK kursuna katılan kursiyerler tarafından yapılan ve 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.Bir alışveriş merkezinde açılan sergide, Osmanlı padişahlarının mühürlerinin, el emeği Maraş usulü ile işlenerek sergilendiği vurgulandı.Üç gün açık kalacak serginin 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebileceği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları tarafından 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları tarafından 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan sergi açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYMEK kursuna katılan kursiyerler tarafından yapılan ve 36 Osmanlı padişahına ait tuğralardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinde açılan sergide, Osmanlı padişahlarının mühürlerinin, el emeği Maraş usulü ile işlenerek sergilendiği vurgulandı.

Üç gün açık kalacak serginin 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.