pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Lazerli Göz Tedavisi

04.11.2016 - 17:13, Güncelleme: 04.11.2016 - 17:13
 

Kayseri'de Lazerli Göz Tedavisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lazerle göz tedavisine başlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Özcan,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lazerle göz tedavisine başlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Melikgazi Ek Hizmet Binasında 25 yatak ve 7 poliklinikle vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi.Normal göz polikliniği dışında ayrıca retina, şaşılık, kornea, kontak lens, göz tansiyonu gibi gözün alt birimlerine olan hastalara da hizmet verdiklerini belirten Özcan, "3 ay içinde 17 bin 61 hasta muayene ettik. Bir haftadır ameliyathane ve lazer ünitemizi hizmete açmış bulunmaktayız. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lazerle göz tedavisine başlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Özcan,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lazerle göz tedavisine başlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Melikgazi Ek Hizmet Binasında 25 yatak ve 7 poliklinikle vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi.

Normal göz polikliniği dışında ayrıca retina, şaşılık, kornea, kontak lens, göz tansiyonu gibi gözün alt birimlerine olan hastalara da hizmet verdiklerini belirten Özcan, "3 ay içinde 17 bin 61 hasta muayene ettik. Bir haftadır ameliyathane ve lazer ünitemizi hizmete açmış bulunmaktayız. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışacağız." diye konuştu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.