pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Kış

26.01.2018 - 14:23, Güncelleme: 26.01.2018 - 14:23
 

Kayseri'de Kış

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar temizleme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar temizleme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Çolakbayrakdar, kar yağışıyla beraber merkez, kırsal mahalle ve ana caddelerin kapanmaması için belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını inceledi.Kayserililerin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için önceden bir dizi önlem aldıklarını belirten Çolakbarakdar, şunları kaydetti:"Kar yağışıyla birlikte başlayan çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Ekiplerimiz, 3 vardiyalı halinde 24 saat durmaksızın çalışmaya devam edecekler. Özellikle ekiplerimiz, gece saatlerinde sabaha karşı oluşabilecek donmalara karşı önlem alıyor ve tuzlama çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Kar, bereket ve güzelliktir. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyetidir. Kocasinan ailesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece kartpostallık görüntülerle güzel anılar bırakması için çalışmalarımız devam edecektir."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar temizleme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar temizleme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Çolakbayrakdar, kar yağışıyla beraber merkez, kırsal mahalle ve ana caddelerin kapanmaması için belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını inceledi.

Kayserililerin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için önceden bir dizi önlem aldıklarını belirten Çolakbarakdar, şunları kaydetti:

"Kar yağışıyla birlikte başlayan çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Ekiplerimiz, 3 vardiyalı halinde 24 saat durmaksızın çalışmaya devam edecekler. Özellikle ekiplerimiz, gece saatlerinde sabaha karşı oluşabilecek donmalara karşı önlem alıyor ve tuzlama çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Kar, bereket ve güzelliktir. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyetidir. Kocasinan ailesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece kartpostallık görüntülerle güzel anılar bırakması için çalışmalarımız devam edecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.