pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Kaçak Kazı İddiası

01.03.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.03.2019 - 15:53
 

Kayseri'de Kaçak Kazı İddiası

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ömerhacılı Mahallesi'nde...

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ömerhacılı Mahallesi'nde kaçak kazı yapıldığı iddiası üzerine çalışma başlattı.Ekipler, kepçe operatörü O.G. ile S.T'nin define bulmak amacıyla kepçeyle kazı yaptığını belirledi. Yapılan inceleme sonucu kepçe sahibi M.S'nin de kazıdan haberdar olduğu ve Y.R.T ile P.A'nın da kazı sırasında gözcülük yaptığı tespit edildi.Sarıoğlan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının bilgisi doğrultusunda bölgeye Kayseri Müze Müdürlüğünden arkeolog ekip çağrıldı, incelemede bölgenin sit alanı olmadığı belirlendi. Şüpheliler P.A, O.G, M.S, S.T ile Y.R.T, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ömerhacılı Mahallesi'nde...

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ömerhacılı Mahallesi'nde kaçak kazı yapıldığı iddiası üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, kepçe operatörü O.G. ile S.T'nin define bulmak amacıyla kepçeyle kazı yaptığını belirledi.

Yapılan inceleme sonucu kepçe sahibi M.S'nin de kazıdan haberdar olduğu ve Y.R.T ile P.A'nın da kazı sırasında gözcülük yaptığı tespit edildi.

Sarıoğlan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının bilgisi doğrultusunda bölgeye Kayseri Müze Müdürlüğünden arkeolog ekip çağrıldı, incelemede bölgenin sit alanı olmadığı belirlendi.

Şüpheliler P.A, O.G, M.S, S.T ile Y.R.T, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.