pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kaçak İçki Operasyonu

12.12.2017 - 16:23, Güncelleme: 12.12.2017 - 16:23
 

Kayseri'de Kaçak İçki Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi. Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi. Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Develi Bakırdağ Jandarma Karakol Komutanlığı ekipeleri bir iş yerinde arama yaptı. E.D'nin iş yerinde yapılan aramada 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi. Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi.

Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Develi Bakırdağ Jandarma Karakol Komutanlığı ekipeleri bir iş yerinde arama yaptı.

E.D'nin iş yerinde yapılan aramada 45 litre saf alkol ile 1 litre sahte votka ele geçirildi.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.