pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kaçak Cep Telefonu Ve Sigara Operasyonu

23.10.2016 - 11:43, Güncelleme: 23.10.2016 - 11:43
 

Kayseri'de Kaçak Cep Telefonu Ve Sigara Operasyonu

Gümrük kaçağı 55 cep telefonu ve 3 bin 750 paket sigara ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 55 gümrük kaçağı cep telefonu ile 3 bin 750 paket sigara ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden gümrük kaçağı telefon getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.Kayseri-Malatya karayolunda oluşturulan kontrol noktasında durdurulan hafif ticari araçta 55 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi, Suriye uyruklu Y.Y. ve Y.H. gözaltına alındı.Aynı noktada bir kamyonette yapılan aramada, 3 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara bulundu, M.K. ve A.A. gözaltına alındı.Operasyonlarla ilgili soruşturma sürüyor.
Gümrük kaçağı 55 cep telefonu ve 3 bin 750 paket sigara ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 55 gümrük kaçağı cep telefonu ile 3 bin 750 paket sigara ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden gümrük kaçağı telefon getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kayseri-Malatya karayolunda oluşturulan kontrol noktasında durdurulan hafif ticari araçta 55 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi, Suriye uyruklu Y.Y. ve Y.H. gözaltına alındı.

Aynı noktada bir kamyonette yapılan aramada, 3 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara bulundu, M.K. ve A.A. gözaltına alındı.

Operasyonlarla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.